ApropoNET.ro - Chat online apropo

Full Version: FAQs - Intrebari frecvente
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Q: Pentru ce trebuie sa ma inregistrez? Am vreun avantaj?
A: Un nou cont nu este obligatoriu pe reteaua aproponet, insa, daca doriti sa participati la discutii, sa creati noi subiecte interesante, atunci un cont este necesar aici. Contul va ajuta sa va mariti gasca de prieteni, sa ajutati la dezvoltarea comunitatii, samd.

Q: De ce nu ma lasa sa aleg numele la inregistrare?
A: Forumul utilizeaza filtre de securitate, iar daca dvs. ati ales un pseudonim ce face trimitere la spam, cuvinte obscene, atunci veti avea afisat un mesaj de atentionare. Va recomandam sa alegeti un nume cat se poate de normal. (ex: Alexandru)

Q: De ce nu am primit emailul pentru confirmarea contului?
A: Daca adresa de email folosita la inregistrare nu a fost corecta, atunci emailul este posibil sa fi ajuns in casuta de inbox a unei alte persoane. O alta varianta ar fi sa verificati casuta de spam, unele domenii filtreaza mailurile. O alta situatie ar fi ca domeniul de email utilizat sa aiba restrictii la primire emailuri. Eventual, puteti lua legatura cu noi pe chat sa ne sesizati situatia si vom face verificari suplimentare.

Q: Topicul mi-a fost restrictionat sau sters. De ce?
A: Moderatorii si administratorii verific periodic mesajele utilizatorilor, iar cele care incalca regulamentele sunt sterse sau dezactivate. Cititi termenii si conditiile pentru a evita situatiile neplacute.

Q: Contul meu a fost suspendat, de ce?
A; Contul a incalcat regulamentele forumului sau un admin a considerat ca acel cont nu trebuie sa fie folosit aici.

Q: Cum pot recupera contul?
A: Pe forum exista optiune de recuperare parola, unde trebuie sa introduceti datele care vi se cer. Pe email veti primi un link de resetare parola. Urmati pasii afisati.

Q: Cum ma pot conecta pe chat?
A: Accesati pagina de conectare, va alegeti un pseudonim apoi puteti incepe sa tastati alaturi de ceilalti membri online.

Q: Cum devin moderator forum?
A: Moderatorul este un acces privilegiat oferit de catre staff. Acest statut se acord doar utilizatorilor care si-au dedicat din timpul lor acestei comunitati. Cei care considera ca se pot descurca in moderarea unei categorii forum, pot face o mica cerere. Aceasta activitate nu necesita o experienta anterioara.

Q: Cum devin moderator pe chat?
A: Moderatorul de chat trebuie sa cunoasca foarte bine comenzile pentru retelele IRC si sa nu fi avut antecedente in trecut. Oferim acest tip de acces pe baza de cerere pe forum.